Artistit Q-S

!
!

Running Wild: Shadowmaker CD + DVD

Lionel Richie: Tuskegee

Reed, Lou/Metallica: Lulu ( 2 CD)

Incl. Bonus Cd
sidewalkprophets-2012

Sidewalk Prophets: Live Like That

Laadukasta poprokkia kristityltä bändiltä. Sidewalk Prophets – Live Like That  (Spotify)

Joshua Radin: Simple Times

Laulaja-lauluntekijä Joshua Radin julkaisee toisen albuminsa "Simple Times". Radin on tullut maailmalla tunnetuksi kappaleillaan, jotka ovat soineet tunnetuissa tv-sarjoissa, kuten Greyn anatomiassa ja American Idolssissa.

Queensryche: Dedicated To Chaos

Seether: Holding Onto Strings Better Left to Fray

Seger, Bob: Ultimate Hits ( 2 CD)

SEVENTH WONDER: MERCY FALLS

Ruotsalainen Seventh Wonder tarjoilee taidokasta ja tyylikästä äärimmäisen melodista hardrock-progeilua Ayreonin, Dream Theaterin ja Nightingalen malliin.
-"Seitsemäs ihme", toden totta - tässä se nyt on, Operation: Mindcrimen ja Scenes from a Memoryn manttelinperijä" Imperiumi 10/10 & Vertigo 4/5

Sigur Rós: Inni ( 2CD+DVD )

Islantilainen Sigur Rós laittaa maailmalle mahtavan "Inni" -livepaketin, joka esittelee yhtyeen v. 2008 uransa kovimmassa iskussa Lontoon Alexandra Palacessa.-Sis. livetuplalevyn ja dokumenttielokuvan, mukana myös neljä livebonusbiisiä.

Spotify

ST. HOOD: FOR THE DEAD

-St. Hoodin toinen täyspitkä on äärimmäisen vaihteleva hardcoren ja metallin ristisiitos, jossa biisit vyöryvät päälle aggressiivisesti ja sujuvasti.
-"For the Deadistä paljastuikin alkusyksyn, ja miksei koko vuoden vaikuttavampia albumeja, jota voi huoletta suositella kaikille raskaamman räimeen ystäville." Noise 5/5

Staind: Staind

Stone Sour: Audio Secrecy

stonesour

Stone Sour: House of Gold and Bones Part 1

Train: California 37

ZERO ILLUSIONS: ENTER ETERNITY

Progressiivista power metalia soittavan Zero Illusionsin debyytti on otettu hyvin vastaan bändin kotimaassa Ruotsissa ja yhtyettä pidetään yhdestä lupaavimmista tulokkaista.