As I Lay Dying

!

As I Lay Dying: Decas CD

Bändin 10-vuotisjuhlajulkaisulla 3 uutta biisiä, uusia versioita vanhoista sekä coverina Slayeriä, Judas Priestiä

As I Lay Dying: An Ocean Between Us

Kampanjahinta!
Yksi amerikkalaisen metallin viime vuosien merkkipaaluja, joka keväällä 2007 kävi maan albumilistan sijalla 7! Suomalaisetkin kriitikot ottivat sen hyvin vastaan: 
"..jokainen kappale on silkkaa rautaa. Kiekon loputtua sen haluaa kuunnella uudestaan...moderni melodinen thrash kuvaa yhtyeen musiikkia paremmin... Kitaristien yhteispeli toimii kuin rasvattu ja riffit ovat kautta linjan erinomaisia. Menevistä thrash-rytkytyksistä voisi hyvin olla vaikkapa nyky-Metallica kateudesta vihreänä.. Tasaisen laadukas rumputuli ja ponnettomasta kähinästä erittäin munakkaaksi äitynyt Tim Lambesisin ärjyntä sekä asialliset puhtaat osuudet viimeistelevät paketin. Levy on nyt pyörinyt soittimessani melkein viikon putkeen.....eikä kyllästymistä tunnu olevan ilmassa... yhtye nousee jenkkimetallin kärkinimiin" (Imperiumi.net 8,5/10)

As I Lay Dying: This Is Who We Are (3 DVD)

DVD 1: From The Beginning - Documentary/ DVD  2: Live Progression (16 live songs)/ DVD 3: Music videous and bonus features

As I Lay Dying: Shadows Are Security

As I Lay Dying: Frail Words Collapse

As I Lay Dying: Powerless Rise

Uuden jenkkimetallin kovimpia nimiä. Edellinen albumi kävi jo USAn top kympissä ja tämän uutukaisen odotetaan myös menestyvän. Arvostelijat ovat jo jakaneet kiitosta:
- All Music Guide: 4/5  "...bleeds excellence...delivers on what their previous outings have handsomely promised. "
- Imperiumi.net: 8,5/10  "... erittäin hieno levy..."