Artistit D - E

Click here to edit introduction

!
Click here to edit description
!

Diandra: Outta My Head

Elastinen: Joka päivä koko päivä

Ahkeran keikkailun ja televisiotöiden ohella lähes loputtoman energinen Elastinen on valmistellut kaikessa hiljaisuudessaan neljättä pitkäsoittoaan. Artisti on palannut juuril-leen ja tuottanut uuden sooloalbuminsa kokonaan itse. Huhtikuussa julkaistava levy tuo esiin Elastisesta myös herkemmän puolen. Elastinen kertoo, että on halunnut ko-keilla omia rajojaan musiikintekijänä ja näyttää oman monipuolisuutensa muusikkona myös suurelle yleisölle. Albumilla on mukana useita artistivierailijoita kuten mm. Jont-te Valosaari, Timo Pieni Huijaus sekä Uniikki.
Warner

Erin: Sä osaat!

Erin on vakiinnuttanut itsensä sooloartistina suomalaisten sydämiin muutamassa vuodessa. Sä osaat! -albumi on kokonaan Erinin säveltämä ja sanoittama. Hän aloitti albumin kirjoittamisen reilu vuosi sitten lomalla Irlannissa.

- Olen tehnyt biisejä fiilispohjalta. Tämä on minulle ajankuva viimeiseltä vuodelta. Nämä ovat tarinoita mitä olen kuullut, nähnyt ja ripauksia myös omaa elämääni. Studiovaihe alkoi tammikuussa ja oli hyvin intensiivinen. Mukana minulla oli sama ryhmä kuin viimeksi eli tuottajat Suvi Vainio ja Vesa Anttila.