Artistit F - H

!
!

Helenius Olli: Nyt ja aina

Laulaja, lauluntekijä Olli Heleniuksella on keikkakilometrejä takanaan jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta. Viime vuodet hän on soittanut pääasiassa Juha Tapion bändin rumpalina. Sooloura sai varsin räjähtävän alun kun debyyttisingle Nyt ja aina alkoi soimaan tiuhaan tahtiin radioissa, yltäen soittolistojen Top kymppiin. Olli on säveltänyt ja sanoittanut melodisen soololevyn, joka liikkuu laajalti popmusiikin kentässä yhdistäen poppia, suomalaista iskelmää sekä kansanmusiikkia.

Spotify: Olli Helenius – Nyt ja aina

H.I.M:Tears On Tape

akuh

Aku Hirviniemi: Hahmo Shake

Äänessä ovat Hirviniemen luomat, huippusuositut sketsihahmot Marja Tyrni, Usko Eevertti Luttinen, Timo Harjakainen ja Samppa Linna. Esimakua albumista on antanut vauhdikas Samppa Linna Shake-single, joka on kerännyt valtavan suosion Youtubessa, videota on katsottu jo yli 250 000 kertaa!

Levyllä kuullaan tunnettuja hittikappaleita uudelleen humoristisesti sanoitettuina: esimerkiksi Jenni Vartiaisen kappale ”Nettiin” on Harjakaisen esittämänä ”Häkkiin”, Erinin hitti ”Vanha nainen hunningolla” kuullaan Usko Eevertti Luttisen laulamana kappaleena ”Vanha pappi hekotteli” ja Haloo Helsingin ”Maailman toisella puolen”-biisin tulkitsee Marja Tyrni nimellä ”Pallivahan toisella puolen”. Albumilta löytyy myös lätkän MM-kotikisojen tunnuskappale ”Ny rillataan viimeiseen asti” feat. Timo Jutila

Mikael Gabriel: Pohjoisen poika

Ghost Machinery: Out For Blood

Burning Pointista tutun Pete Ahosen toinen yhtye Ghost Machinery julkaisee toisen albuminsa.
-Uudeksi vokalistiksi on värvätty kultakurkku mm. Kilvestäkin tuttu Taage Laiho jonka laulusuoritusten myötä yhtyeen uusklassisia vaikutteita sisältävä melodinen power/heavy metal nousee korkeaan kiitoon.
-"Out For Blood tarjoaa armottoman ammattitaitoista ja omassa, melkein luitaan myöden loppuun syödyssä genressään harvinaisen onnistunutta ja, uskaltaisinko sanoa, jopa kiinnostavaa tavaraa." Imperiumi.net