Lauluyhtye Rajaton

!

Rajaton: Best Of 1999-2009 CD + DVD

Rajaton julkaisee kymmenvuotisen levyhistoriansa parhaat laulut mahtavalla CD:n ja DVD:n käsittävällä tuplakokoelmalla.  Uusina bonuksina kuullaan monivuotinen keikkasuosikki "La Dolce Vita", herkkä konserttitaltiointi laulusta "Butterfly", sekä riemukas joululaulusikermä "Tosi lapsellinen joulutarina".  DVD:llä nähdään koko joukko ennen julkaisemattomia konserttitaltiointeja ja musiikkivideoita Rajattoman menestyksekkäältä uralta.

Rajaton: Rajaton Sings Queen

Sinfonista rockia sanan varsinaisessa merkityksessä! Rajattoman ja Sinfonia Lahden odotettu toinen yhteisalbumi sisältää 14 klassikkobiisiä Queenin mittavan uran varrelta, mm. Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, The Show Must Go On jne... Jaakko Kuusiston sovittamien ja johtamien orkesterikappaleiden lisäksi mukana on myös kaksi Rajattoman omaa a cappella-sovitusta.

Rajaton: Maa

Rajaton: Rajaton Sings Abba

Rajattoman ja Sinfonia Lahden ABBA-ohjelmisto levyllä! Dancing Queen, Waterloo, Mamma Mia, Fernando... Yhteensä 13 kuolematonta ABBA-klassikkoa, joista kolme a cappella-versioina ja loput yhdessä Jaakko Kuusiston johtaman Sinfonia Lahden kanssa. Albumi meni ilmestyessään suoraan listaykköseksi ja myi kuukaudessa platinaa.

Rajaton: Out Of Bounds

Alunperin pelkästään vientitarkoituksiin tehty levy, joka sisältää parhaita paloja ohjelmistostamme - suurimmalta osin uusina versioina. Kappaleessa "We Walk In A Fog" kanssamme duetoivat tällä kertaa ruotsalaiset kollegamme, The Real Group. Mukana on myös kolme ennen julkaisematonta kappaletta ja kolme "Kevät"-levyn kappaletta englanninkielisinä versioina.

Rajaton: Kevät

Uutta suomalaista pop-musiikkia suomeksi, tuottajana Leri Leskinen. Levy kävi parhaimmillaan Suomen albumilistan sijalla 3 ja myi kultaa kuuden viikon sisällä ilmestymisestään.

Rajaton: Joulu (2 CD)

Kokonaan suomenkielinen tupla-joulualbumi. Ykköslevyllä on yksitoista joululaulua, niin upouusia lauluja kuin myös uudelleensovitettuja perinteisiä joululauluja, ja kakkoslevyllä taas yksitoista Karjaan kirkossa äänitettyä hartaampaa joululaulua. Levy oli parhaimmillaan Suomen albumilistan kakkosena ja on myynyt jo tuplaplatinaa.

Rajaton: Sanat

Levyllinen uutta hengellistä musiikkia suomen, englannin, latinan ja muinaisiirin kielillä, äänitetty kuoronjohtaja Pasi Hyökin tuottamana akustisesti Siuntion kirkossa. Albumin nimessä on kaksoismerkitys 'sana' 'sanat' on paitsi suomea myös latinaa ja tarkoittaa 'parantaa'.

Rajaton: Nova