Artistit K-

!
!

Jesse Kaikuranta: Vie mut kotiin

Albumilla risteillään kotimaisen modernin popin, iskelmän ja elektronisen musiikin välimastoissa. Jessen ihon alle menevä ääni ja tunteikas tulkinta ovat levyn pääosassa. Rakkaudesta, kohtaamisista, toiveista ja kaipuusta ammentavat tekstit koskettavat vahvasti.
tuure-2012

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani: Afrikan tähti

jkarjalainen

J. Karjalainen: Et ole yksin (digipack)

Vuoden odotetuin kotimainen albumi julkaistiin 15.3.2013. ”Et ole yksin” – levy on niin sanottua perinteistä j. karjalais-tyyliä, jota on viimeksi kuultu yli 10 vuotta sitten.

Anssi Kela: Anssi Kela

Moninkertaista platinaa aiemmilla levyillään saanut Anssi Kela julkaisee uuden albuminsa! Miehen omaa nimeä kantavan levyn soundimaailma kumpuaa Kelan nuoruudesta –niiltä ajoilta kun Anssi Kela toden teolla innostui musiikista. Kelan kotistudiossa on syntynyt kymmenen uutta biisiä sisältävä, mukaansatempaava levy.
samaekoskinen

Samae Koskinen: Hyvä päivä

AXR

Karim Z. Yskowicz : Olen somelainen

Putouksessa somelaiset valloittaneen Karim Z. Yskowiczin albumi sopii ihanaa suvea
naurattamaan kuin aitanpolkua paljain jaloin asteleva muija.

Klamydia: XXV 2CD

Klamydia juhlistaa tänä vuonna 25-vuotista uraansa, 21 biisiä sisältävä tupla-albumi XXV on myynnissä myös rajoitettuna painoksena: cd + t-paita bundle-pakettina - Kaikki Klamydia tuotteet täällä

Kymppilinja: Valmistaudu olemaan väärässä

Kymppilinjan taito sekoitella tyylillä elementtejä popista, hiphopista ja rapista on luonut levylle oman tunnistettavan ja melodisen soundinsa. Monipuolisella levyllä ovat Mariskan lisäksi feattaamassa myös Kauko Röyhkä ja Jätkäjätkistä tuttu Puppa J!

Ensimmäinen albumilta ongittu single “Minä” (Feat. Mariska) lunasti heti paikkansa kesähittinä ja aiheutti “hauki-ilmiön”! Biisi voitti ylivoimaisesti Voicen Kesähitti 2010 -äänestyksen, soi monilla soittolistoilla ja on pysynyt Suomen virallisen sinkkulistan kärkipaikoilla 12 viikkoa. Kesä on ollut triolle kuumaa kyytiä ja sama jatkuu syksyllä: Kymppilinjalla on nyt jo suunnitelmissa lähes 40 keikkaa loppukesälle ja syksylle!

facebook.com/kymppilinja