Artistit R-S

!
!

Stratovarius: Nemesis - limited digipack -

"Nemesis"-albumilla on tummemmat ja modernimmat soundit kuin edeltäjällään, vuonna 2011 julkaistulla "Elysium" -pitkäsoitolla. Tuore albumi osoittaa bändin jäsenten kehityksen biisinkirjoittajina. He ovat keskittäneet kaiken huomionsa ja aikansa levyntekoon.

Spotify: Stratovarius – Unbreakable

Julkaisupäivä:

22.2.2013

Levymerkki:

Edel

Tuotekoodi: 4029759085362
Toimitusaika: 1-3 pv

Siegfrids Krista: Ding Dong

Krista on unelmoinut oman levyn julkaisusta aina. Albumi Ding Dong! sisältää 10 kappaletta,joista Krista on säveltänyt ja sanoittanut suurimman osan. "Olen tosi ylpeä levystä! Kaikki biisit ovat elämäntarinoita, joten omalla tavallaan se on pala minua", Krista kertoo. "Albumi on energinen ja menevä. Mä haluan saada jengin tanssimaan!",hän jatkaa.
Julkaisupäivä:

10.5.2013

Toimitusaika: 1-3 pv

Ricky-Tick Big Band & Julkinen sana. Burnaa

Suomalaisen hiphopin historiassa käännetään 10. toukokuuta kokonaan uusi lehti, kun Suomen kovimmista nuorista jazzmuusikoista sekä kolmesta pitkän linjan räppäristä koostuva Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana julkaisee debyyttialbuminsa Burnaa.

Osta CD nyt meiltä luultavasti Suomen edullisimpaan hintaan! 

Julkaisupäivä:

10.5.2013

Toimitusaika: 1-3 pv

Q.Stone: The Thrill Is Back

Sony
Q.Stone julkaisee pitkän tauon jälkeen kokoelmalevyn The Thrill Is Back, joka sisältää myös 3 täysin uutta biisiä ”The Thrill Is Back”, ”Just One Night” sekä ”Standby Man”. Q.Stone palaa kesällä festivaalilavoille kahden vuosikymmenen tauon jälkeen. Bändin voi käydä katsastamassa mm. Järvenpään Puistobluesissa ja Imatran Big Band Festivaaleilla.

• Q.Stone-kokoonpano on vakaa ja ennallaan: Heikki Silvennoinen, Mikko Kuustonen, Mikko Löytty, Sakari Löytty sekä Max Tabell.
Julkaisupäivä:

14.6.2013

Toimitusaika: 2-4 pv

Sanni: Sotke mut

sanni
Lahjakas 20-vuotias Sanni herätti keväällä suurta mielenkiintoa urbaanilla esikoissinglellään Prinsessoja ja astronautteja, joka keikkui julkaisustaan lähtien viikkokausia iTunesin ja Spotifyn listojen kärjessä. Esikoissingleä seurasi koskettava Jos mä oon oikee –kappale, joka on kerännyt YouTubessa jo yli miljoona katselukertaa. Sanni on 13-vuotiaasta asti säveltänyt omia kappaleita ja toiminut erilaisten kokoonpanojen keulahahmona. Helsingissä asuva pop-artisti kirjoittaa rehellisen pohdiskelevia urbaaneja tekstejä ja tarkkailee maailmaa huvittuneesti nuoren naisen perspektiivistä. Sanni kirjoittaa kaikki tekstinsä itse ja on säveltänyt esikoisalbuminsa biisit yhteistyössä tuottaja Hank Solon kanssa. Levy sisältää hip hopin biiteillä ja estetiikalla maustettua urbaania poppia.
Julkaisupäivä:

20.9.2013

Levymerkki:

Warner

Toimitusaika:

Varastotuote 1-3 pv

Robin : Boom Kah - Deluxe -

Deluxe-painoksella 3 bonusbiisiä! Suomen suosituimman teiniartistin kolmas albumi.
Julkaisupäivä:

4.10.2013

Levymerkki:

Universal

Tuotekoodi: 602537553228
Toimitusaika: Varastotuote 1-2 pv