Artistit T -

!
!

Tiisu: Elämän koulu

Sony 28.8.2015

Von Hertzen Brother: Nine Lives (CD deluxe)

YÖ: Pelko ja rakkaus

30-vuotisjuhlavuottaan viime vuonna juhlinut Yö-yhtye julkaisee uuden ”Pelko ja rakkaus” -albumin, jonka avausraita ”Syyt syntyjen” on mukana Syksyn Sävelessäkin 17.11. Biisi on osittain paluuta bändin alkujuurille tämän päivän soundein.
suvit-2013

Suvi Teräsniska: Hän tanssi kanssa enkeleiden

Yö-tribuuttialbumin teko oli Suvin pitkäaikainen unelma. Hän onkin itse valinnut biisit tuoreelle ”Hän tanssi kanssa enkeleiden” -levylle. Mukana on sekä isoja hittejä että harvemmin kuultuja kappaleita. Jokaiselle laululle on henkilökohtainen syy: muisto, henkilö, tarina tai vaikka jokin yksittäinen lause.

Jontte Valosaari: Haastaja

Jontte Valosaaren debyyttialbumi, "Haastaja", julkaistaan 26.4.2013
Albumin on tuottanut MGI, joka on tehnyt yhteistyötä useiden maailmantähtien, kuten mm. 50Centin, Akonin ja Pitbullin kanssa.

Tuisku, Antti; Toisenlainen tie

Antti Tuisku on maamme menestyneimpiä poptähtiä myyden urallaan yli 250 000 albumia.
Hän julkaisee Toisenlainen tie albuminsa 10.toukokuuta. Albumia tehtiin yli
vuosi. Antti on mukana säveltäjänä ja sanoittajana albumin kahdeksalla kappaleella. Levyä on ollut tekemässämyös mm. Paula Vesala ja Toni Wirtanen.
Sony

Tango: suuri juhlalevy 2 CD

Suomalainen Tango täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Tämän kunniaksi julkaistaan tämä tuplakokoelma

• Ensimmäinen levy pitää sisällään suomalaisen tangon klassikoita ja kakkoslevyltä löytyy tangokuninkaallisten esittämiä kappaleita.

• CD1 klassikot: Täysikuu (Olavi Virta), Satumaa (Reijo Taipale), Tango merellä (Taisto Tammi), Syvä kuin meri (Esko Rahkonen), Lapin tango (Tamara Lund), Pieni sydän (Laila Kinnunen), La Cumparsita (Kari Tapio), Sä kuulut päivään jokaiseen (Eino Grön), Sataman tango (Tapani Kansa), Iltarusko (Topi Sorsakoski), Sydäntango (Katri Helena), Krimital tango (Lea Laven), Siks oon mä suruinen (Pasi Kaunisto), Anneli Anneli Anneli (Seppo Hanski), Liljakukka (Paula Koivuniemi)

• CD2 kuninkaalliset: Ruusunoksa ja kyyhkynen (Jari Sillanpää), Yö saaristossa (Arja Koriseva), Yön kuningatar (Eija Kantola), Taivas salamoi (Tomi Markkola), Maailman tango (Risto Nevala), Hiljaa yössä (Kari Piironen), Mun aika mennä on (Sauli Lehtonen), Illan kaunein tyttö (Rainer Friman), Yön tummat siivet (Saija Varjus), Synkän maan tango (Marko Maunuksela), Tango Las Vegas (Heikki Koskelo), Salaisuus (Jenna Bågerberg), Rakastan rakastan rakastan (Marita Taavitsainen), Sydänten tango (Suvi Karjula), Tule luoksein iltarusko (Terhi Matikainen).

Jonna Tervomaa: Eläköön

Jenni Vartiainen: Terra

Yli kahden vuoden hiljaiselo päättyy uuden, 4. lokakuuta julkaistavaan Terra-albumiin. Jenni Vartiainen on toiminut uuden albumin kymmenellä kappaleella säveltäjänä ja sanoittajana. Hänen kanssaan levyä ovat olleet tekemässä Jukka Immonen, Teemu Brunila ja Mariska.

Lauri Tähkä: Hurmaan

Pete Yorn & Scarlett Johansson: Break Up

TEFLON BROTHERS: ©

THEM BIRD THINGS: Fly, Them Bird Things, Fly!

HS:n NYT-liite ***** /Rumba *****/ SUE 10/10/  Soundi ****

ZERO NINE: IX

Zero Ninen 9.9.2009 julkaistava IX –albumi jyrisee tyylikkäästi 80-luvun hengessä! Nimikkovuottaan viettävä hard-rockin pioneeri on tehnyt rokkilevyn, joka kaappaa kuulijansa suoraan kasarimeiningin maailmaan.

Ruuttunen Esa: Matkavirsiä

Baritoni Esa Ruuttunen julkaisi virsi-levyn yhdessä sellokvartetin kanssa Lauttasaaren kirkossa järjestetetyssä konsertissa. Sellovirtuoosi Seeli Toivio, Tempera-kvartetin sellistinä tunnetuksi tullut Ulla Lampela sekä sellistiveljekset Jussi Makkonen ja Matti Makkonen muodostavat kvartetin, jonka ainutlaatuisen ja täyteläisen soinnin kruunaa baritoni Esa Ruuttunen. 

Levyllä kuullaan monia hengellisen musiikin helmiä kuten Koska valaissee kointähtönen, Mua siipeis suojaan kätke ja Tule kanssani Herra Jeesus. Osa virsistä kuullaan äänitteellä ensitallenteena. Niinikään Esa Ruuttunen on tallentanut suurimman osan äänitteen virsistä ensimmäistä kertaa ja virret ovat saaneet uudet, raikkaat  sovitukset jotka ovat Matti Makkosen käsialaa.

SIR ELWOODIN HILJAISET VÄRIT: 20 VUOTTA MYÖHEMMIN CD+DVD